WebKulkuri

Etusivu

Tervetuloa Hankasalmen kunnan liikuntapalvelujen verkkokauppaan!

 Verkkokaupastamme voit ostaa käyttöoikeutta monitoimitalon kuntosalille joko puolen vuoden tai vuoden määräajaksi tai kertakäynteinä.

Toimi näin: 

 • Lunasta ensimmäinen avaimenperätunniste (6 kk tai 12 kk käyttöoikeus) pääkirjastosta. Kertakäyntejä voit ostaa verkkokaupasta suoraan (1, 5 ja 10 krt). Jos kuulut alennusryhmiin, katso lisätietoja alta.
 • Rekisteröidy verkkokaupan asiakkaaksi ja hanki haluamasi käyttöoikeus verkko-ostona. Voit maksaa ostoksesi mm. verkkopankin kautta, korttimaksuna tai mobiilimaksuna. 
 • Kun ostat verkkokaupasta, malta hetki oston jälkeen. Maksu onnistuu, kun maksun jälkeen sinut yhdistetään takaisin verkkokauppasivulle. 
 • Ostohistoria-välilehdeltä näet tehdyt ostosi ja mahdollisen PIN-koodisi.

HUOM! Ensimmäinen verkkokaupan kautta hankkimasi kuntosalin 6 kk tai 12 kk käyttöoikeus tulee voimaan 1–3 arkipäivän viiveellä, sillä rekisteröityminen täytyy yhdistää asiakastietoihisi hallintajärjestelmämme kautta. Kun kirjautumisen jälkeen pääset näkemään tunnistetietosi (kortin numerosarja ja voimassaolo), on rekisteröitymisesi yhdistetty onnistuneesti asiakastietoihisi.

Kuntosalin ovella:

 • Jos käytössäsi on avaimenperätunniste, käytä sitä ovilukijan päällä. Ovilukijan valo syttyy. Oven lukitus aukeaa.
 • Jos käytössäsi on PIN-koodi, näppäile koodisi ovilukijaan aloitus- ja päättömerkin kanssa. Oven lukitus aukeaa. Jos näppäilet väärin, odota 30 sekuntia ennen uutta yritystä tai paina # joka nollaa väärän koodin. PIN-koodisi toimii kolmen tunnin ajan ulko-oven, lämmittelyhuoneen ja kuntosalin oven aukaisuun.

HUOM! Kuntosali on suljettu perjantai–lauantaiyönä ja lauantai–sunnuntaiyönä klo 22–05. 

Alennukset ja edut: 

 • Jos olet oikeutettu hinnaston mukaisiin alennuksiin, todenna alennusryhmäsi pääkirjastossa. Sen jälkeen voit hankkia lisää käyttöoikeutta verkkokaupasta suoraan alennusryhmäsi mukaisella hinnalla.  
 • Työttömien, opiskelijoiden, hoitovapaalla olevien ja omaishoitajien alennusoikeus on todennettava vuosittain pääkirjastossa. Eläkeläinen: täyttäessäsi 70 vuotta muistathan todentaa edullisemman alennusryhmäsi pääkirjastossa. 
 • Liikuntaedut (Smartum/Epassi) eivät toistaiseksi ole saatavilla verkkokaupan kautta. Jos haluat hyödyntää liikuntaetua, asioi pääkirjastossa. 

Muuta huomioitavaa: 

Maksupalveluntarjoaja

 • Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.
 • Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
  Innova 2
  Lutakonaukio 7
  40100 Jyväskylä
  Lisätietoja Paytrailin verkkosivulta

Yhteystietoja 

Palvelun tarjoaja:
Hankasalmen kunta/Liikuntapalvelut
p. 014 2671 233 
liikuntapalvelut@hankasalmi.fi 
Y-tunnus: 0174035-0

Asiakkuus ja verkko-ostot: 
Pääkirjasto 
Rantakalliontie 3 
p. 014 2671 249 
kirjasto@hankasalmi.fi 

Laitteet, ovet ym. tekniset asiat: 
Kiinteistönhoitaja 
p. 014 2671 278 (ma–pe klo 15.30 saakka) 
p. 014 2671 952 (päivystys 24h) 

Tilojen siisteys: 
Siivoustyönjohto 
p. 014 2671 219 

Sivustomme käyttää toimiakseen evästeitä. Voit lukea evästekäytännöstämme lisää tältä sivulta.